Om os

Hvem vi er

Vi er et team af agenter, der arbejder i samarbejde med nogle højtstående embedsmænd i Transport- og boligministeriet og den norske vejtrafikstyrelse. Vores forbindelser med disse embedsmænd gør os i stand til at bruge bagdørskanalen til at opnå et gyldigt kørekort hurtigere end ved at bruge den normale kanal. Vi bruger højteknologi til at producere falske kørekort af meget høj kvalitet, som er næsten umulige at skelne fra de originale. Som danskere af fødslen er vi vokset op med at se de vanskeligheder, folk har med at få kørekort, især udlændinge. Vores mål er at hjælpe enkeltpersoner med at få deres kørekort på meget kort tid.

Vi er hurtige og pålidelige, når vi udsteder kørekort. Siden 2001 har vi produceret og distribueret danske kørekort. Vores kunder kontakter os løbende via denne hjemmeside og bestiller det specifikke dokument, de ønsker at købe. Vi giver normalt kunderne en pris, der afhænger af dokumentets land og opgavens hastende karakter. Vores supportteam er altid klar til at hjælpe, og vi holder kontakten med vores kunder under hele processen. Vi opdaterer kunderne hvert trin af vejen.

Køb vores dokumenter

Vores team, vores ingeniører og medlemmerne af vores organisation har arbejdet i årevis for at løse dette vanskelige problem. Selvfølgelig krydser vi grænserne for lovlighed, så dem, der får dokumentet, ikke skal gå så langt. Så inden vi fornyede vores team i 2003, har vi siden arbejdet med et system, hvor det kørekort, vi udarbejder, skulle være lovligt og registreret i alle nationale databaser i Danmark og i alle arkiver. Det er altså ikke bare et stykke trykt pap, men et værdifuldt dokument som et diplom, der ikke kan fjernes, når du bestiller på siden. Dit dokument er upåklageligt, det er det, der har gjort os berømte blandt de mere end 15.000 kunder, siden vi kom online. Vores medarbejdere er eksperter fra Danmark. Vi udvælger medlemmer af vores team baseret på talent og indflydelse. Denne bevilling til politibetjente, dataeksperter, logistikagenter og vores Human Resource Managers. Dette udvidede team holder arbejdsgangen kontinuerlig. Klik her for at kontakte os og give feedback på tjenesten.